En helt ny värld

Folk alltså, säger ju bara det. Haha, man får sig ju några bra skratt iaf. Aja, har inte gjort något speciellt idag iaf. Det blev en ligga under filten och mysa dag i princip. Orkade inte göra mig i ordning och lägga ner tid på att hitta på något att göra så det fick duga. Min söta Alexander ringde när han var ute och gick och gjorde min dag ^^ 

Imorgon ska jag försöka komma upp lite tidigare. Har inget planerat inför morgondagen så men nu måste jag fan vända tillbaka dygnet. Har iaf planerat lite inför veckan så denna veckan blir inte att sitta inne hela tiden :) På onsdag ska jag fika med Elin och på torsdag ska jag träffa Josefine. Så det ser vi fram emot.

Nu ska jag sätta mig och titta på Aladdin, haha. Tittat på Disneyfilmer i flera dagar nu. När man tittat på en måste man ju se fler ;)



Måste tillbaka till Gotland.. LOVE



So here is what I think

Alltså jag måste bara säga att jag känner lite så här. Varför kan folk bara inte hålla käften och låta personer se ut som dom vill? Skit samma om man har blekt håret och har mycket smink eller går runt i svart jämt, vad fan spelar det för roll? Det säger ingenting om hur man är som person så sluta klaga på det ena och det andra, jag blir så tröött. Sådan fokus på skitsaker verkligen. Bara för att man ser ut så så är man sån, idioti.. Stäng era stora käftar och fokusera på något viktigare istället. Se ut hur fan ni vill vem ni än är och låt ingen trycka i er något annat! Det tycker jag iaf.

Så ursäkta mitt lilla utbrott men tänkt på det i flera dagar nu, var tvungen att få det ur mig, haha. Ja, idag har jag inte gjort så mycket än. Käkat en avokado till frukost typ och varit ute med Wilma. Funderar på att göra mig i ordning något smått och försöka hitta på något. Nu ska jag iaf ta mig något mer att äta, en avokado mättar inte så länge..



Längtar till sommaren som bara den. Men snart kommer våren så då blir det lite varmare för varje dag. ^^



In the candlelight

Varit en skön dag, bara tagit det lugnt. Varit med mannen min och bara tittat på tv och spelat. Nu ska jag sätta mig och titta på film och äta upp det sista av mina chips och min choklad. Bra slut på dagen tycker jag. Fin dag det var idag va förresten? Hoppas det blir fler soliga dagar i veckan.



Juste, det sprang en räv på våran gata ikväll med. Precis utanför vårat fönster :) Det var lite coolt tyckte jag. Fin var den iaf ^^



Bottoms up

Igår hände inte så mycket. Var på Synsam och tog hem nya bågar, så någon av dom jag lånat ska jag köpa. Hade ju redan lånat hem fyra stycken men trivdes inte i någon av dom så nu blir det ännu en omgång. Sen åkte jag hem till Tove, vi satt och pratade och tittade på tv typ. Spelade Sims gjorde vi med. På kvällen sen var jag bara hemma, tittade på film typ. En inte så händelserik dag med andra ord. 

Ska snart bort till Alex nu ^^ händer inte så mycket idag heller. Helt okej för mig, har inte känt för att göra något denna veckan alls.. Så då tänker jag inte göra det. Får väl se vad som händer nu veckan som kommer helt enkelt.





Like the wind

Tyvärr blev det ändrade planer ikväll. Blir att sitta hemma istället så nu tar jag mitt Pringlesrör och läsk och sätter mig och tittar på film. Imorgon har jag inga planer än, iaf inte under dagen än så länge så ska försöka hitta på något. Måste ner på Synsam och lämna tillbaka glasögonen jag lånat är det enda, man kanske kan slänga in en fika med någon då. Får se vad som händer.



Weekend

Blev inga bilder igår heller, dålig jag är. Hehe. Nä, orkade bara helt enkelt inte sätta mig ner och lägga upp dom, hade bättre saker för mig. Men nu tänkte jag iaf lägga upp några stycken av fotona som jag tog. ^^



Lilla Hildur







Så där fick ni se några stycken :)

Ska snart gå ut med Wilma sen händer det väl inte så mycket mer just under dagen men ska träffa Alexander och Elin sen ikväll, dricka lite vin eller öl typ ^^ Det blir trevligt det. Får se om jag lägger upp någon mer bild från dopet sen, man vet ju aldrig.






Frisk

Nu är jag helt frisk igen ^^ Ska sätta mig och mata in fotona från helgen i datan nu så dom kommer dyka upp här senare. Blir en lugn dag idag, tycker inte om att hitta på saker direkt efter att man blivit frisk då kan det ju komma tillbaka igen. Vad fan det nu var för något vet jag inte men men.

Imorgon ska jag träffa Alexander och Elin iaf tror jag. Hon fyllde ju år i helgen när vi var iväg så vi ville fira henne lite ^^ Mer finns det nog inte att säga. Händer ju inte så mycket när man måste sitta hemma och må dåligt..



Sjuk

Skulle ju lagt upp bilderna från dopet igår men jag mår inte så bra. Bättre idag iaf än igår, är fortfarande illamående dock. Igår så var jag svimfärdig, fick svårt att andas bara jag gick fem meter, mådde illa, kunde inte äta och hade ont i lederna. Ingen överdrift, fattar verkligen inte vad som var fel :s läskigt var det iaf. Men som tur är verkar det gå över rätt fort. Hatar dock att sitta vid datan när jag mår illa och är sjuk så bilderna får vänta tills jag mår bättre. Om jag har tur så går det över tills imorgon. 



Home

Ja, då var man hemma. Kom hem i lördags redan men har inte haft tid att sitta vid datan. Igår så var jag och Alex och fikade hos hans gamlafarmor och sen var vi borta hos han en stund. Idag har jag varit på synsam och ska skaffa mig nya glasögon. Har tagit hem några som jag ska prova. Tezz flyttade till Sthlm idag med så har träffat henne en liten stund, vet ju inte när nästa gång blir tyvärr. 

Helgen i Växjö var jättebra. Massa god mat och trevligt folk. Ska lägga upp några av korten jag tog imorgon tänkte jag. Nu ska jag inte sitta här mer, tänkte bara slänga ut ett litet inlägg. :)




Rubin

Tittat på Master Chef med Tess nu, rätt person vann ;) Ska resa mig upp och packa ihop allt snart. Inte så mycket som ska ner så det borde gå snabbt. Ska åka till Alex efter det eftersom vi ska iväg imorgon. Ingen data på två dagar nu, känns faktiskt skönt att bli av med den ett tag! Man sittter så ofta vid den så säger inte nej till några dagar utan. Så sista blogginlägget på en stund nu, hehe.

Kameran får följa med till Växjö iaf, får se om jag hinner ta lite bilder. Hoppas det iaf ^^ Varit så dåligt med fotostunder den senaste tiden så vill verkligen fota!

Bjuder på en bild innan jag stänger av datan





Red

Skippar mitt lilla löfte att inte äta en massa onödigt och dricka läsk i veckan idag. Nu blir det calzone ^^ Tess kommer snart hit med, så då blir det väl att sitta vid tven och tjata lite. Ska kolla om hon vill vara med på min fotoidé med tänkte jag :)

Här kommer en bild på hur jag ser ut i håret.



Ursäkta den jätte dåliga bilden, verkligen inte bra! Haha. Efter att Tess åkt hem sen blir det att packa inför Växjö imorgon ^^




Back off

Sovit väldigt lite, gått upp tidigare än jag brukar. Inte direkt en bra kombination men man måste ju vända tillbaka dygnet någon gång. Inte hänt så mycket än, varit ute med Wilma typ. Alex ska bege sig hemåt snart så tänkte ta och göra mig i ordning lite då. Suttit i mjukiskläder i tre dagar i sträck, känner mig rätt så tråkigt. Så ändring på det idag. Tess kommer hit vid sju ikväll typ så har lite tid för mig själv. Känns bra för tror jag kommer bli väldigt lättirriterad under dagen, känner mig redan på halv dåligt humör.. 

Nu orkar jag inte skriva mer, ska va med Alex den sista stunden han är här nu.



Endurance

Färgat håret nu, blev riktigt bra :) Orkar dock inte ta något kort på det nu så det åker upp imorgon. Åker till Växjö redan på fredag inför dopet på lördag. Så morgon blir det att titta igenom kläder ^^ Idag händer inte mycket mer ska titta på film snart tänkte jag och sen äta lite kvällsmat typ. Inte så händelserik dag idag direkt men så är det ibland. Får bli andra tag imorgon.



I dammtussarnas land

Gör inte så mycket just nu, tittar på när Alex spelar COD typ, hehe :p Har dammsugat mitt rum nyss så ska byta lakan och så snart tänkte jag. Funderar på att damma med, svarta möbler ser väldigt dammiga ut snabbt om man säger så. Efter det blir det mat och sen ska det färgas hår. ^^ Ska lägga upp en bild på hur det blev sen tänkte jag, om jag hinner. Är rätt seg när jag bara är hemma :p

Blev ändrade planer imorgon med, tanken var att jag skulle träffat Tezz men hon kan inte ta sig in hit verkar det som. Så får träffa henne en annan dag innan hon sticker här ifrån :) Så ska träffa den andra Tess i mitt liv imorgon. Var ett tag sen vi hittade på något med så ska bli kul att träffa henne en stund. Detta är dock på kvällen så under dagen har jag inga planer än. Får se om det ändrar sig :)




You got nothing

Blev lite ändrade planer idag. Tanken var att jag skulle träffat min fina Ak idag men ingen av oss kan ta oss ut till den andra. Fy på henne som bor i Malmbäck, hör du det Ak ;) Istället ska jag träffa Alexander så blev ju ingen dålig dag iaf, hehe. Han kommer bort till mig sen och sover här ^^ Wilma kommer bli helt tokig när han kommer hit. Hon är skendräktig nu och har sprungit runt och letat efter Alex sen han åkte här ifrån, han är hennes valp ;p hehe, knashund.

Ska färga håret sen med när mamma är hemma, det ser jag fram emot. Bli av med utväxten och få en snyggare färg i håret. Ska fortfarande vara rött men rödare än innan :) 



Coolt däck va? :) Fotade det på ett café på Gotland där dom hade en massa gamla bilar, kylskåp, skyltar osv. Älskar Gotland, måste tillbaka dit i sommar ^^



Lugnhet

Ligger i soffan nu med en liten Wilma som sover på min mage. Vi har varit ute och gått precis typ. Blir en lugn dag idag, ska bara titta på tv och göra ingenting. Känns skönt faktiskt. Men ikväll ska jag iaf iväg till stallet så ska röra lite på mig iaf ^^ 



Nu ska jag vila med Wilma :) Visst är hon söt ^^



Just i stunden

Hemma från Tove nu. Var trevligt att träffa henne igen ^^ Och Lukas med självklart, hehe. Känner mig helt slut som helst så snart ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och titta på en film eller spela lite. Inte bestämt  mig än. Hoppas inte Wilma är så himla skendräktig imorgon som hon varit idag, hon har bara gnällt hela tiden :p Hade jätte svårt att sova i morse för hon var aldrig tyst, haha.

Känner att samtidigt som jag längtar till sommaren skulle jag gärna ha tillbaka den fina snön. Inte precis som den är borta än men slask.. Hatar det. Det får gärna försvinna. Men visst är det ändå fint med snö?



Nej, nu ska jag sätta mig och leta reda på en film jag skulle kunna tänka mig att titta på. 




Makes no sense

Sitter här och väntar på maten som pappa håller på med. Köttfärsbiffar med brieost i, det kan ju bara inte bli fel :D älskar brieost, det är nog en av dom bästa sakerna i hela världen. Men men, att jag aldrig kan sluta tänka på mat, hehe. Snart är det klart iaf och sen är det upp till Tove som gäller :) Sitta och tjata som vanligt och se Top Model ska vi göra. Låter som en väldigt bra måndagskväll tycker jag.  Tycker det är så hemskt att bara sitta hemma och glo så den här dagen har varit rätt så perfekt. Sysselsatt mig, träffat bra människor och lyckats stänga av dom eviga tankarna :)

Imorgon har jag dock inget planerat men det känns rätt okej nu bara för att jag gjort något idag. Ska till stallet imorgon iaf ^^ Snart får jag mitt gymkort med så då blir det tre dagar i veckan som man har något inplanerat på iaf. Låter toppen tycker jag.



You can't see the thoughts in my head

Idag har jag varit nere på stan med Alex och Elin :) Letade efter en plånbok men kunde inte hitta någon tyvärr. Köpte hårfärg dock ^^ och beställde synundersökning. Fick inte tag på frisören dock men det är ju bara att ringa imorgon igen. Sen gick vi och fikade, mys var det. Sitter hemma just nu och tittar på tv och myser med Wilma. Mina nya byxor kom idag med, dom är jätte bekväma ^^ Sitter inte riktigt som jag tänkt mig men det är bara för att jag är kortare än modellen som hade på sig dom. Ändå nöjd :)

Väntar på att Tove ska höra av sig och sen ska jag upp till henne :) Nu ska jag ta mig något att äta iaf. Skönt att ha gjort något idag iaf ^^ Denna veckan är det faktiskt rätt mycket på g, skönt tycker jag!



Måste sy in min klänning nu i veckan med, annars kan jag inte ha den på dopet på lördag. Och då vet jag inte vad jag ska ha på mig. Hehe



I stunden av lugnet

Ett sista inlägg för dagen får det bli. :) Har tittat på Morden i Midsomer med mamma och ätit brieost och kex ^^ mums var det. Idag har vi också bokat resan, den 19e juni åker vi till Turkiet ^^ Kommer inte ihåg vad stället hette men det låg nära Grekland iaf. :) Längtar redan ^^

Har inte blivit något nytt i skissblocket än, men ska sätta mig snart tänkte jag :) Ska bara hoppa in i duschen först. Imorgon ska jag boka klipptid, köpa hårfärg och en plånbok. Lite svårt att gå runt utan en plånbok så det blir första stoppet. Sen ska jag träffa Tove när hon slutat skolan, ska bli skönt att få tillbaka mina glasögon, hehe. Får se vad vi hittar på imorgon ^^ Men vi kommer alltid på något så det löser sig nog.




Candy, candy

Suttit och tittat på Heston's Fests, sett det innan och tycker det är så himla bra. :) Han brukar laga mat baserat på ett tema och årtal, men detta var fan det coolaste jag avsnitt jag sett! ^^ Han hade 60-talet som utgångspunkt och valde samtidigt att försöka förverkliga Willie Wonka's Choclate Factory eftersom den skrevs på 60-talet. 

Så himla coolt att se, han hade gjort riktiga lickable wallpapers och ett chokladvattenfall m.m. Så spelade han in andra saker som hörde till 60-talet med, typ gjorde duck a l'oronge på massa olika nya sätt så det såg ut som godis och gjorde en rätt som hette psychedelic mushrooms. 

Avsnittet var verkligen så himla coolt så om ni vill se det kan ni gå in här:
http://www.ovguide.com/tv_episode/hestons-feasts-season-2-episode-1-chocolate-feast-2025251


Psychedelic moshrooms var coolast så om ni bara vill se det klicka på avsnitt två :) Om ni inte vill ha dom små rutorna så är det bara att dubbelklicka så kommer ni till youtube. ;) Var verkligen bara tvungen att tipsa om detta, haha.



Alex åkte precis hem nu iaf, så nu sitter man själv på rummet. Tittar på Top Model som lite underhållning, hehe. Funderar på att sätta mig och rita lite sen, så himla länge sen jag gjorde det. Så får se om jag lyckas med något för lär ju ha tappat lite av det jag kunde. Innan höll jag på att skissa på saker varje dag. Men det var ett tag sen nu.



Också tagen i somras, vill verkligen ha sol och värme nu. Älskar vintern, men nu börjar det töa och regna och skit och då är det bara jobbigt med snö för då blir det slask..



Sunlight

Så jävla trött. Sovit som en kratta i natt så kommer nog somna tidigt sen idag. Kan väl iofs vara bra, då kommer jag ju upp tidigare imorgon. Satte mig och kollade på när Alex och Linus spelade COD igår och dom fick mig att testa tillslut. Jag sög.. Gånger tusen ungefär, hehe. Spelade en liten stund nyss med, blivit lite bättre. :) Fast fortfarande väldigt, väldigt dålig. Haha XD

Mamma håller på att göra blåbärspaj så blir lite fika snart, nom nom. Ska kolla om Alex vill kolla något på Doctor Who innan han åker hem sen. Började titta på det igår, rätt kul faktiskt ^^

Får se vad som händer sen i veckan. Har lite planer iaf, känns skönt! Hatar att bara sitta hemma. Till helgen så flyttar Tezz till Sthlm med :( Den lilla saken. Så henne måste jag ju definitivt träffa i veckan :) 



Längtar till sommaren nu! 


Everything, or nothing?

Har inte hänt så mycket idag. När jag inte hade något att göra igår så satte jag på den nya inspelningen av V som har visats på tv. Fastnade dock i den och glömde kolla på klockan så somnade inte förrän kvart i nio idag på morgonen. Haha. Såg klart alla avsnitten så nu väntar jag på säsong två :p 

Alexander är här, han och Linus spelar COD för tillfället så satte mig här en stund. Vi käkade dom super goda hamburgarna innan ^^ fast dom var godare förra gången, bröden vi hade denna gången bara smulade sönder. Helt värdelöst..  Får se vad som händer sen. Vet inte om Linus kanske har någon bra film på sin data, då blir det ju att alla tittar på den.

Mamma och pappa kommer hem sent ikväll, deras tåg gick inte förrän vid tolv. Lite ovanligt att dom är ute så länge :p Men då blir Wilma mer gosig med mig så jag klagar inte. Hehe.



Ska upp och kolla till pojkarna nu, låter som Alex leder. Hehe


All these roads

Tove dissa mig, hehe nä. Men hon kunde iaf inte hitta på något och Tezz kunde inte ta sig in till Nässjö så sitter hemma nu och tar det lugnt bara. Har iaf kommit på en fotoidé som jag ska förverkliga så sitter och frågar lite folk om dom skulle ställa upp :) Jätte taggad, hoppas det blir av ^^ Måste få tag på lite folk först bara. Tänker iaf inte säga vad det är för något deg får ni se sen. Hehe.

Mina tankar snurrar som bara den nu, dels pga fotoidén och dels pga annat. Iofs inte ovanligt att tankarna snurrar, har så svårt att stänga av dom. Men lyssnar på musik och sjunger nu så det går väl över snart. Saknar fan att stå på scen och uppträda. Funderar på att kolla efter någon kurs inom musik eller något. Har ju inget jobb nu längre så om jag inte får tag på något måste jag ju göra något..






If you only knew

Träffat söta Elin idag ^^ Hon köpte med sig fika och jag fixade kaffe sen satt vi bara och tjatade, massa trevligt. Det är en snäll liten tjej det där. Hon åkte precis, så jag satte mig här en stund. Ska städa klart mitt rum idag. Städat undan allt och så men inte dammsugit än, så det få jag ta och fixa idag. Får se vad som händer sen ikväll. Ska kolla om min lilla granne Tove kanske vill träffas en stund om jag inte ska hjälpa Tezz att packa. 

Har lyckats lägga upp bilden nu iaf. Var tvungen att beskära den, den var visst för stor. Var därför det inte gick. Men den ser bra ut iaf tycker jag. 



Laddade ner Kill Bill igår, så ska lägga över den på usb så jag kan kolla på stora tven :) har inte sett den än, är lite efter.. Hehe. Imorgon kommer Alexander hit :) Mamma och pappa ska iväg till Jkpng med några vänner på kvällen så vi ska laga mat själva. Ska laga dom jätte goda hamburgarna vi gjorde på vår årsdag! Min lillebror tyckte dom lät jätte äckliga, men det var fan dom godaste hamburgarna jag ätit. Så ska bevisa att han har fel imorgon ;)

Nu är det frost på träden igen så måste fota innan det försvinner :) 




A smile on my face

Wii, min väska är framme ^^ Den ligger bredvid mig här i soffan nu är massa glad :D haha. Jätte jobbigt att vara utan väska så länge. Men nu är den framme äntligen ^^ Har skickat efter byxorna på Nelly nu med så dom kommer innan helgen. Trevlige liten stund, haha. Ak var här med Lova nyss med. Hon bara morrade åt Wilma, men sen när Wilma väl gick började hon gnälla. Haha. Fick träffa Sabina med, var jätte länge sen jag såg henne! Var roligt att träffa henne igen!

Nu ska jag käka och sen vet jag inte vad som händer riktigt. Försökte lägga upp bilden nu med, men nej det gick ju inte. Värdelös sida idag alltså.






Disturbance

Nu har jag försökt lägga upp en bild här säkert tio gånger men det går fan inte.. Dumma sida. Får försöka senare då antar jag. Alexander har iaf gått hem nu så sitter i soffan och tittar på tv. Mamma och pappa är hemma nu med så snart blir det väl mat. Lite hungrig så det låter bra tycker jag. Vi ska kolla på resor sen med ^^ Hoppas vi hittar någon bra. 

Har sjukt ont i huvudet, hoppas det går över snart. Blir på så dåligt humör när jag har huvudvärk. Men snart kommer Ak hit en liten stund ^^ så då blir jag på lite bättre humör. Hoppas hundarna går ihop nu för då kan man ju ta med sig dom till varandra om det skulle behövas :) Sen ska jag klicka hem ett par byxor jag hittat på Nelly ^^ trots att jag blev av med hälften av mina julklappspengar så har jag ju fortfarande den andra 500ringen kvar. Så nu ska jag fan köpa något jag vill ha! Hehe.

Nu ska jag göra fruktsallad ^^




Sorrow

Inte hänt så mycket än idag. Precis varit ute med Wilma. Alex sitter vid xboxet och spelar :p Så jag kelar med hunden undertiden. Tror inte jag går ner till stan idag heller. Upptäckte precis att det är den 13 idag. Nu är det en månad sen min underbara farfar dog :( Saknar dig så himla mycket <3 Kan fortfarande inte förstå att du är borta..

Hoppas verkligen att Ak hinner hit idag, skulle vara skönt att träffa henne. Speciellt nu. Är glad att Alexander är här för han får mig alltid att må lite bättre. Min lilla pojk <3 Ska gå och sätta mig hos han nu. Få väl se vad som händer mer idag, men tror inte det blir så mycket..



Enar Lundin 
28 december 1931
13 december 2010

Saknar dig farfar <3




Trötthet

Oh, vilken konstig dag detta har varit. Fortfarande helt jävla slut, mår illa nu med. Inte roligt. Men men, det har säkert gått över till imorgon. Ska dricka lite läsk och titta på roliga klipp med Alexander nu sen så tror jag det blir anime ^^ Känner mig jätte rastlös men finns inte så mycket att göra så anime låter massa bra :)

Like smoke in the air

Ja, idag hade jag ju iaf planerat att ta mig ner till stan men så blev det inte. Sovit så jävla dåligt i natt. När jag gick upp så kändes det som jag sovit i max två timmar typ.. Gav Wilma mat och sen la jag mig i soffan och somnade. Där var jag fast till klockan var fem på kvällen -_-' Har verkligen inte haft någon ork alls. Åt för första gången idag nu precis. Helt jävla sjukt..

Men jag har iaf städat mitt rum idag, så något har jag ju lyckats med. Alexander är här nu med, blir väl att titta på någon film eller anime eller något sånt ikväll. Fortfarande hur trött som helst så om jag har tur kanske jag lyckas somna tidigare än vanligt. Imorgon hoppas jag att jag kan maka mig ner till stan iaf. Sen kommer min fina vän Ak förbi med Lova en stund förhoppningsvis :)

På tal om ingenting men nästa vecka ska jag på dop. :) Alexanders och Sofias lillasyster som ska döpas. Fick en liten smärre chock när jag insåg att det bara var tio dagar kvar, hehe. 



En bild på Sofia som jag tog i somras på väg till Gotland. :) 



And the tigers come at night

Mitt i natten igen. Kan verkligen inte sova.. Spelar ingen roll om jag är hur trött som helst, det bara går inte. Så fort jag lägger huvudet på kudden så blir jag jätte pigg. -_-' Istället går jag runt om dagarna och känner mig som en zombie. Börjar bli väldigt trött på det här.. Spelar ju ingen roll om jag går upp tidigt så jag knappt sovit på natten. Jag kan inte somna sen iaf. Sitter och spelar för att fördriva tiden ungefär. Blir lite väl långdraget efter en stund dock med tanke på att i princip inga spelar nu...



Skrivit några gånger att jag ska spela så antar att det iaf kanske är några som undrar vad jag spelar för nått. Spelar ett MMO spel som heter Aion kan jag ju då berätta. Både japan nörd och spel tönt, ja där ser man XD Jag tycker iaf det är kul så då spelar jag. Var Alexander som fick mig att börja :p köpte det till han i födelsedagspresent och sen var jag fast också. Och gissa vad jag fick i julklapp av han då? Jo, Aion så nu kan vi spela ihop. Innan spelade jag på hans konto., hehe.

Så nu kommer två bilder som absolut inte är likt min blogg! Lägger ju bara upp bilder jag fotat själv, men gör ett undantag denna gången. Alex tog dom när vi spelade och tänkte att då kan ni ju få se lite hur det ser ut. 





Så där har ni min och Alexanders gubbe. Hehe.
Visst är vi fina? ^^



Something may change

Idag har jag faktiskt gjort en del. Direkt efter att jag käkat frukost så gick jag till Alexander och tog med mig lilla Wilma. Så vi var där i några timmar sen kom pappa och hämtade oss efter jobbet. Åt lite och sen iväg till stallet. Äntligen är det inte omöjligt att rida. Var fan hemskt innan nyår när det var så jävla kallt. Första gången jag sitter framför datan på hela dagen. Varit så himla skönt. Man blir lite väl trött på datorer och tv-apparater när det är det ända som underhåller en, hehe. 

Imorgon vet jag inte vad som händer riktigt än. Tror jag ska träffa Alexander iaf :) Funderar på att gå ner på stan under dagen någon gång och beställa klipptid och köpa hårfärg. Men vi får se.



Om det är fint väder imorgon ska jag försöka fota lite med tror jag :) Känner mig massa fotosugen.




Precious moments

Kom iväg till Alexander sen :) Kunde inte stanna så länge men var skönt att få komma ur huset en stund och få träffa han en stund ^^

Suttit och tittat på sista delen av drottningmordet sen när jag kom hem. Sorgligt slut men det kunde man nästan räknat ut. Jävligt bra tycker jag den var iaf. Käkade glass men björnbär och oboy över samtidigt, nom nom. Nu ska jag sätta mig och spela en stund tror jag för har verkligen inget annat att göra. Så då kan man lika väl spela en stund ^^ 



Tagen i Växjö i somras. Blev riktigt nöjd med den! ^^



Glädjerop

Maha, dom är redan här och byter låsen! ^^ I'm free! Hehe. Då kan jag ju hitta på saker nu i veckan iaf ^^ Typ gå ner och köpa den tröjan jag ville ha och hårfärg.  Mer lär jag väl inte kunna göra på förmiddagarna med tanke på att alla i princip har börjat skolan igen, eller ah inte alla men många. Men jag kan iaf lämna huset även om ingen är hemma :D

Nu ska jag spela och nu är jag på bra humör :)




Just an other day

Uppe "tidigt" idag. Tidigt för mig iaf. Har varit ute med min söta lilla hund. Hon skuttar och hoppar runt som vanligt i snön :p Nu ligger hon i mitt knä och sover. Kommer väl inte hända så mycket idag. Skulle träffat min andra Tess idag, skulle fikat och gått på stan en stund. Men eftersom jag blivit av med väskan så kan jag inte gå någonstans förrän någon annan är hemma.. -_-'

Iaf beställt hem en likadan väska nu, ska ha den väskan. Tänker inte bli av med en studentpresent. Det var 40 % rea på den med ^^ så hade ju lite tur i oturen. Pappa hade visst tänkt beställa den och ge den till mig i födelsedagspresent så han blev ledsen på mamma som hade nämnt rean för mig, hehe. Snällt tänkt av han iaf!

Jaja, kommer väl inte hända så mycket idag då.. Kanske ska träffa Alexander sen i eftermiddag sen när pappa kommit hem. 



Annars blir det tven och spela som gäller.



Skuggorna

Igår började bra, slutade i katastrof i princip.. 

Jag och Tezz var hemma hos henne och tog det bara lugnt som vi sagt. Hon ville gå ut till slut, jag ville inte. Men med tanke på att hon ska flytta så tänkte jag att det kan ju bli sista gången. Så gick med på det. Vi var där i max 40 minuter tror jag. Hon köpte mig en drink, jag var fortfarande nykter. Tills jag druckit lite av den där drinken, tål verkligen inget med sprit i. Precis när vi lämnat hotellet märker jag att jag inte har min väska. Hotellet hade inte fått in någon heller så yey, min väska har blivit stulen..

Fick väskan i studentpresent och as ledsen över att den är borta. Och värre är ju att mina nycklar, min plånbok med idkort, bankkort m.m. också är borta. Förlorade även min ipod, min halsduk och mina vantar. Hade även ett par solglasögon i väskan. 

Så nu kan jag inte gå någonstans förrän vi har bytt lås med tanke på att jag inte har någon aning om vem som har tagit väskan så kan dom ju lika väl dyka upp här och försöka råna oss.. Dom har ju mitt namn och min nyckel, inte så himla svårt att hitta var jag bor. Är inte på så jävla bra humör just nu om man säger så..



Förlåt att jag var jobbig igår och för vad jag sa. Det var inte meningen. Tänker inte riskera det här för något. Vet vad jag vill och det tänker jag hålla fast vid. Det ska du veta <3 Finns inget som kan komma i vägen för hur jag känner.




I'm of

Nu är jag klar så nu åker jag till Tezz :)

Får se om vi lyckas med att prata oss genom kvällen för hon har varken, internet eller tv. Så ingen musik eller ingen film :p hehe. Men det blir säkert bra. Vi får väl sjunga själva om vi vill ha musik. Hehe.

Ska bli trevligt med lite gott att mumsa på och lite att dricka till dock :) ska ta med några ljus med fick jag order av Tezz. 



Bild från igår när jag hade tråkigt. Bra att ha en kamera till hands ibland. 

Nej, nu ropar pappa på mig. 
Bye




In the moment

"Uppe med tuppen" hehe. Vaknade vid tjugo i tre. Skönt var det iaf att sova länge. Har duschat och lite sånt, ska äta nu. Sen blir det att göra sig i ordning lite inför ikväll :) Vi ska bara sitta hemma och käka lite och ta något litet att dricka men man kan väl se bra ut för det :p Kameran följer med också ^^

Nej, får nog ta att städa mitt rum innan jag käkar. Det ser ut som ett bombnedslag.. 




Glömsk

Glömde lägga upp en sak i förra inlägget :)

Min pojkvän och en massa bunt andra håller på att spela in en independentfilm. Dom spelar in den i olika delar och sätter sen ihop allt till en långfilm :)

Dom har lagt ner en massa tid på det och mer tid kommer att läggas ner och det kommer bli as bra :) Här är en teaser för er som vill se ^^

http://www.youtube.com/watch?v=6DmtoXo0e04&feature=sub

Enjoy. :)

One day, a memory

Idag har jag varit och fikat med Rosie, var jätte trevligt ^^ Vi gick runt på stan en stund sen med och kollade runt lite på rean. Hittade en as snygg skjorta så den hamnade i min garderob, as nöjd. Hehe. Så ska nog ha på mig den imorgon tror jag. Kom på att jag fick pengar i julklapp med så på måndag blir det shopping.

Imorgon ska jag träffa Tezz. :) Har inte träffat den tjejen på ett bra tag nu. Ska laga lite mat och så tror jag och bara prata en jävla massa. Ser jag fram emot massa! Hennes blogg är länkad på min så för er som vill läsa den är det bara att klicka på länken ;)

Ikväll händer det inte så mycket mer. Ska äta lite med familjen och sen blir det bara att sitta framför tven och spela lite tror jag :) möjligen titta på någon anime, japp. Får se om något dyker upp kanske, men det skulle jag inte tro. Hemmakväll känns rätt skönt faktiskt. 



Nu ska jag iaf planera lite inför veckan. Har inte någon koll på dagarna längre, måste köpa en ny kalender. Skrev upp allt jag skulle göra inna. Saknar det fan nu, haha. Eller först ska jag se Legend of the Seeker som hela familjen mobbar mig över :p

Bye

Tankarna stannar

Lyckades somna tillslut. Vid halv åtta på morgonen -_-' Så är väldigt, väldigt trött. Men kom upp iaf så jag hann träffa ak. Hennes hund var super söt. Och knäpp, hon kissade i hennes säng XD haha. Sen somnade jag där borta med, inte så konstigt kanske..

Resten av kvällen har spenderats med Alexander. Han är dock jätte trött med så känns som att filmtittandet vi hade planerat inte kommer bli av tyvärr. Vill verkligen se den. Blev tyvärr inga foton hos Ak heller, jag tog med kameran men orkade aldrig ta upp den. Bjuder på en bild från när jag fotade med Elin.



Nej, nu orkar jag inte sitta här mer. Ögonlocken blir tyngre för varje sekund jag tittar på skärmen.

Bye Bye



Sleepless nights

Klockan är snart halv sex. Jag ska upp vid kvart över åtta.. Kommer fan vara en zombie imorgon, ursäkta ak. Och för att göra saken värre är jag vrålhungrig. -_-' 

I ett försök att bli trött har jag satt på tven, sitter här och käkar jordnötsringar för att kväva hungern. Det är nämligen det ända jag kan få tag på för dom ligger på mitt rum. Om jag skulle ta något att äta måste jag gå ner och då väcker jag mamma och pappa. ÅÅÅH, vad jag inte är glad nu. Hoppas jag somnar snart.



Jag känner mig så här. Sad face :(
(Visst är han söt ^^)



Tick tock..

Ja, i brist på saker att göra så är jag här. Sitter och väntar på efterrätt typ, mamma och pappa har främmat nämligen. Då blir det både förätt och efterrätt, det är inte varje dag. Haha. Tittar runt på lite kläder och sånt när man ändå sitter vid datan, kan aldrig förstå varför man hittar saker när man inte har pengar. Men men..

Ska försöka att inte komma i säng för sent ikväll, ska nämligen iväg med tåget redan vid elva. Brukar sova dåå.. Haha. Nu knackade mamma på dörren, efterrätt var det :) Gött.

Ska ta med kameran imorgon så lite bilder kommer det antagligen att bli förhoppningsvis ^^



Bild från nyår ^^

I snöstormen

Igår var jag som sagt med Elin. :) Vi var hemma hos henne i Solberga och skulle fota, blev inte så mycket fotande dock. Efter att ha pulsat runt i snön i en halvtimme så gick vi hem för att vi var så trötta, haha. Och var inte det roligaste vädret att fota i.. Men lite foton blev det iaf. 












Bara några stycken av alla men blir lite för många att lägga upp i ett inlägg tycker jag :p hehe.

Efter att vi fotat åkte vi bort till Alex. Fredde och han satt och spelade, som vanligt ;), så jag och Elin satte oss i soffan under varsin filt för att titta på tv. Gick en liten stund och sen somna vi. Gå i snö är fan jobbigt XD Alex kom och busade med oss ibland, typ slängde Elin på mig. Hehe.


Senare på kvällen var jag med lilla Tove. Tanken var att vi skulle titta på film, men vi satt och pratade i typ fyra timmar istället. Hehe. Imorgon ska jag träffa Ak och sen Alexander :)

A wish is not enough

Gått ett tag nu sen förra inlägget. Jag har helt enkelt inte haft orken eller viljan.. Men vet mycket väl att farfar inte skulle vilja att vi bara stannade upp och inte fortsatte med livet, så ska försöka med det nu. Min farfar älskade livet så vi får försöka leva det för han nu. Tror han hade velat det <3

Så mitt nyårslöfte är att tag tag i saker som jag borde gjort för länge sen.. Och försöka ha ett så bra år som möjligt.



Helgen spenderades självklart med pojkvännen och vänner. Nyårsafton och allt. Där efter så har jag och min familj hälsat på min mormor och Bernt, hennes kille eller vad man ska säga. Hon fyllde nämligen år i söndags. Dom hade största istapparna på sin stuga, tog några kort med mobilen så ska lägga upp något när det finns i datan.  Sen har jag spenderat mer tid med Alexander och Elin kom och hälsade på med.



Vi ska ses imorgon och fota lite ^^ Så nu kommer det komma upp mer bilder. :)
Nu orkar jag inte skriva mer, ska sätta mig att spela lite innan jag ska sova tänkte jag.


Så hej på er.






RSS 2.0