Do you act on it?

Har lite att göra det närmaste nu. Håller på att fixa det sista på Sofies och Charlies foton som jag tog när hon var gravid. Nu har dom fått den sötaste lilla grabben! ^^ Sen sitter jag även med fotona jag tog på Gotland när jag och klassen var där förra veckan. Lite att pilla med. Så tänkte att jag lägger upp en lite äldre bild som jag och Malin komponerat och fotat. Vi skulle fota med inspiration av en annan fotograf, vi valde Elisabth Ohlson Wallin, med temat mobbing. Lånade även här lite skolkamrater, Mia fick vara den mobbade. På sin födelsedag med, haha.

Ska även träffa min lilla Hille idag, det var ett tag sen nu. Ska hjälpa henne packa lite, snart bor hon ett kvater ifrån mig. Det kan ju inte bli bättreeee! Vin på altanen i sommar och massa sol. Sweet.
Den här har hon gjort på mig, extremt begåvad människa! Mmmhmmmm. Hon har gjort en till alla i vårt lilla gäng, lika fina allihop!!! ^^
Nej, tillbaka till arbetet dåå. Fast kaffe låter gott först, mm ah!
Om ni vill kika in hennes blogg (om ni inte redan hittat den!) hittar ni den här: http://heleneryden.blogspot.se


Ska tillägg att av någon anledning, (som alltid verkar det som.....) Är min header svart på macdatorer. Och jag orkar inte bry mig, den är vit på min och alla andra jag tittat på såå ni får helt enkelt stå ut med det och tänka er den vit! punkt

Whats your worst nightmare?


Energi

Så, nu kommer jag faktiskt ha energin till att uppdatera för nu tycker jag faktiskt att bloggen ser bra ut. Tänkte att jag skulle slänga upp ett foto då eftersom ja, det var ett tag sen. Mer hinner jag inte med mer för it's work time. Oh yes, jag har lyckats pallra på mig ett jobb! Lite extra pengar i fickan är aldrig fel.


Anywaaays, fotot är från en lektion som vi hade med Hasse. Vi skulle fota en reklamkampanj så jag, Malin och Lynn bestämde oss för att fota för en påhittad Second Hand affär. Vi snodde med oss tre små snälla esteter som fick vara modeller. Så här blev resultatet.
I think it's kinda awesome!

RSS 2.0