Music in my ears

Hej hej.

Hoppas ni haft en bra dag. Själv så har jag träffat Alexander en stund, gått långt med min lilla hund och även tränat på gymmet :) Känner mig lite nöjd. Får se om det blir lite träning imorgon med eller inte. Har fortfarande inte kunnat välja ut vilka bilder som kommer hamna i min anökan men tänkte bjuda på ett foto från i måndags iaf. Dom tre jag völjer kommer läggas upp sen med, även om det kanske blir något jag redan lagt upp. Men men. Här kommer bilden iaf.



Jag har svårt att välja, blev rätt nöjd med dom flesta. Vilket faktiskt är ovanligt, hehe. 

Imorgon är det torsdag och då ska jag baka massa goda cupcakes igen ^^ Bakade två staser förra veckan, tänkte lägga upp en bild sen för tyckte det receptet var så roligt :) Ni kommer fatta vad jag menar sen när ni ser bilderna, hehe.

Nej, nu får det räcka för idag. God natt på er.





Klick med kameran

Hej på er.

Nu var det et tag sen ige, en vad ska man säga liksom. Jag orkar inte sitta vid datan varje dag helt enkelt, hehe. Och känns tråkigt att lägga upp något här om jag inte harnågra foton att bifoga heller liksom. Detta ska ju ändå vara en fotoblogg. 

Men idag har jag iaf fotat lite. Har tänkt att söka till Sörängen till hösten så jag har något att göra. Man var tungen att bifoga tre stycken foton i ett tema så fixade det idag. Vet bara inte vilka jag ska välja än.. Lite smått jobbigt. Tänkte iaf lägga upp dom tre som jag väljer sen, få se vilka det blir.

Tänkte ge er ett "smakprov" på temat eller vad man ska säga, hehe. Valde rött och vitt som ett tema, ville tänka lite udda typ.



När jagväl bestämt mig vilka foton som åker iväg med ansökan så lägger jag upp dom. :)

Hoppas att alla har haft en bra helg och att ni får en bra vecka ^^



Med pennan i handen

Hej på er.

Idag har varit en slö söndag som vanligt, gör i princip aldrig något på söndagar. Dock så har jag varit och tränat idag :) Fick mitt gymkort för någon vecka sen så nu får jag börja köra igång med träningen allt tycker jag. Tränade med mamma, vi var där i två timmar. Nöjd, hehe. 

Jag har plockat fram mitt skissblock på allvar nu, saknat det som fan. Började skissa på en teckning igår för at finslipa mina kunskaper lite typ. Blev klar med den precis, så tänkte lägga upp en bild ^^ 



Tyvärr kunde jag inte få något sådär superbra foto på den, så det här får duga. Lite suddigt tyvärr.. Är iaf rätt nöjd med mig själv för så här har jag inte skissat på flera år :) Synd bara att fotot är suddigt.. 

Men men, nu ska jag börja i ordning mig för sängen tror jag. Hoppas ni haft en bra helg.



Memories

Hej på er.

Lördag idag då, har inte gjort så mycket. Jag och familjen har varit hos farmor och ätit typ, hon fyllde nämligen år idag. :) Fick jätte god mat och lite tårta till efterrätt. Annars har det inte hänt så mycket mer, tittat på melodifestivalen typ. Druckit lite vin och ätit kex med brieost m.m. Gott var det iaf. 

Sitter på den dåliga stationära datan där nere just nu, men hittade lite gamla foton som jag inte lagt över till min data än. Lite kul att titta igenom åren som har gått. Tänkte iaf bjuda på två stycken av fotona som jag hittade. Dom är från den 30 december 2009.  





Kommer ihåg dagen som det var igår. Jag och Alex var ute med Wilma och jag tg med mig kameran. Ni ser ju på bilderna hur fint väder det var den dagen. Underbart minne den dagen. Kommer jag aldrig glömma. 

Har självklart fler kort från den dagen men bjuder på rönndären för har i princip inte varit några i år och tycker dom är så fina att fota, hehe.

Nej, nu ska jag sätta mig framför tven igen och dricka upp det sista av vinet. Hoppas ni får en bra helg.

Hej på er.



Colors

Hej på er.

Var ett tag sen nu och jag har mina skäl. Men nu slänger jag ut ett inlägg iaf. Kommer iaf ihåg att jag berättade att jag skulle fota med Elina förra gången och att jag skulle slänga upp några foton. Så det tänker jag minsann göra nu. Vi kände för att vara jätte färgglada, så färger i massor blev det :) Hon tog kort på mig och tvärt om så har inga av dom fotona hon tog, men vi ska skicka dom till varandra så ni ska få se några av hennes foton sen med.











Som jag sa, färger i massor ^^ Annars har det väl inte hänt så jätte mycket. Varit på återbesök på vårdcentralen och sånt tråk bara typ. Min lillebror har fyllt 18, så nu tycker han att han är stor och vuxen. I mina ögon kommer han alltid vara liten, hehe. 

Har ingen aning om vad som händer i helgen än, men det lär jag väl märka. Nu ska jag sätta mig och skissa lite, har en liten idé jag ska försöka få ut på pappret. Skulle gärna fotat lite, men är så trött på att fota mig själv så blir skissblocket idag, men men.

Ha en bra dag på er, hej hej.



RSS 2.0