So I've heard

Torsdag idag då, snart helg. Underbart väder ute, varit fint i flera dagar nu och det gillas. Sommaren känns inte så långt borta nu :)

Jaja, igår så var jag en stund med Alex, träffade även Tess en snabbis. Hon kommer även hit snart sen åker vi iväg till malmbäck en sväng för att grilla. Ska vara nere på badplatsen så tar med kameran så man kan fota lite. Får se om jag får några bra bilder, några vårtecken och sånt borde det ju finnas att fota tycker jag. 

Imorgon fyller min mamma år så då ska vi fira henne lite. Farmor kommer hit och äter med oss med. Måste ner på stan imorgon också. Börjar få ordning på dygnsrytmen igen nu iaf, har varit kaninvakt åt Tove och Lukas i veckan. Dom är i irland nämligen, fuusk. Så har varit helt seg i huvudet hela veckan men nu börjar jag komma in i det. Skönt det. Nej, nu ska jag iväg. Hej hej.



Som i en annan värld



Fading moments

Hej på er.

Denna veckan har varit väldigt speciell.. En väldigt fin person har lämnat oss och återvänt som den ängel han var till himlen. Du kommer för alltid finnas i våra minnen och hjärtan. Finns här för alla er som behöver stöd nu, om jag kan göra minsta lilla så kommer jag göra det! 

Har spenaderat hela veckan med Tess. Veckan som kommer har jag verkligen ingen aning om vad som händer. Vet att jag ska vara kaninvakt typ, det är allt. Jo, ska följa med Tess när hon ska tattuera sig också <3 Den kommer bli riktigt fin.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, har inte så mycket att säga. Hoppas att några av er haft en bra helg iaf.



One look, and then it's gone



Summer in the city

Hej på er.

Hemma från Gbg nu, har haft en toppen helg med min fina kusin! Fick även träffa Anne och Erik en snabbis, det var trevligt. Skönt att ha fått komma iväg lite, händer inte direkt så mycket i den här stan.

Vi var och såg på ett band som spelade på torsdagen, på fredagen blev det fest, lördagen var bara allmänt slapp. En riktigt skön helg med andra ord. Blev dock inget direkt jätte seriöst fotande, vi for fram och tillbaka lite för mycket för det. Men tog iaf ett foto som jag tycker om.



Nom nom! Satt på sjuan, riktig pub som enbart serverar öl för er som inte vet, med Erik och Anne, man måste ju prova när man har chansen. Och det var gott! Men men, eftersom det inte blev något seriöst fotande så blir det som sagt dom tre fotona jag lagt upp innan som åker iväg i ansökan. Ska lägga upp dom två sista fotna som jag väljer till ansökan när jag väl har valt det. Dom var som sagt frivilliga så måste kolla igenom vilka jag tycker är bäst.

Tyvärr så har jag märkt att ni som har mac datorer med största sanolikhet inte ser fotona riktgt så som dom ser ut, färgen blir inte rätt. Vet inte om det stämmer på alla, men märkt det på två av mina vänners datorer nu. Lite små tråkigt, men inte direkt något man kan göra åt det. 

Hoppas ni har haft en bra helg. Nu ska jag prova mina akvarellfärger jag fick i födelsedagspresent ^^



Going, going, gone

Hallå hallå.

Imorgon bär det av till Gbg, kameran åker som sagt givetvis med. Så hoppas på att ha några fina bilder att visa sen. Så nu sitter jag och packar samtidigt som Big Brother är på tv, hur sorgligt det än är så är jag fast. Tyvärr, haha. Men insåg idag hur mycket dom har missat där inne egentligen, dom har t ex ingen aning om allt som hänt i Japan. Skulle aldrig klara av att vara sådär instängd..

Men men, tillbaka till packningen nu sen ska jag välja ut någon bok att läsa på vägen upp till Gbg. Nästa inlägg blir alltså när jag kommer tillbaka. Ha en bra helg på er.





Flowers and apples and sugerspice

Hej på er.

Igår fyllde jag minsann år :) Släkten var och firade mig i lördags, fick en massa glas från den serien som jag samlar på ^^ och igår fickt jag akvarellfärger, penslar, och en duk att måla på. Nöjd tjej! Var och åt med familjen på akropolis sen kom Tess och överaskade mig med kladdkaka och fick paket av henne med, en jätte fin ljuslykta och ett ljus ^^ Efter det var jag uppe hos Tove som hade fixat ihop en ostbricka och så drack vi lite gott vin till det med och hade det allmänt trevligt. Fikade med Alexander under dagen med :)

På torsdag bär det av upp till gbg och en underbar helg med min fina kusin Stephanie. Ska ta med mig kameran upp och fota lite, om jag får några bra bilder så kommer jag nog använda dom till ansökningen istället. Om inte så blir det dom här tre tror jag. ^^







Blev riktigt nöjd med fotona, det är inte därför jag funderar på att använda andra men man kan få rätt fina foton uppe i gbg så får se hur det blir. Tatuteringen på nedersta bilden har jag äntligen fått klar idag, tog bara ett år typ.. Tyckte inte den var ful innan men skönt att ha den klar med alla färger i och så :) Så sitter det och rinner sårvätska så fint så.. hehe. Har även färgat håret med, min snälla kusin kom hit och hjälpte mig så det tackar vi för! Tezz kommer hit snart, vi ska fika en liten stund och sitta och tjata typ. Får se vad som händer mer idag.

Hoppas ni alla haft en bra helg!



RSS 2.0