Update

Hej på er.

Tänkte bara ge er en liten update. Var och fotade med Elina igår så ska lägga in bilderna på datan och solla igenom lite. Dom åker nog inte upp idag men några kommer jag nog lägga upp imorgon iaf. :) 

Det blev väldigt färglada bilder om man säger så :p Blir ett kort tråkigt litet inlägg nu, har lite att stå i. Ville bara berätta att fotona åker upp snart ^^

Hoppas ni får en bra helg och jag lägger upp bilderna så fort jag kan :)



Ghost

Hej på er.

Idag har jag varit med Alexander hela dagen. Han kom hit redan igår och sov över :) Skulle egentligen träffat Josefine idag men båda två hade glömt bort det så vi ska ses nästa vecka istället, hehe. Elin skulle kommit och hälsat på nu ikväll men blev tyvärr inte så. Så får väl ta det en annan dag med.

Imorgon ska jag till lilla Bodafors hem till Elina. Det slog mig att jag känt henne i drygt fyra år men aldrig varit hemma hos henne, haha. Kameran ligger på laddning nu iaf så jag har batteri till imorgon. Ska packa ner smink och lite sånt sen med så får vi se vad det blir för kort imorgon ^^ Ska ta bussen hem sen så finns ju en risk att jag kommer se väldigt annorluna ut, haha. Fotona åker antingen upp imorgon eller på fredag.

Har inga planer för helgen än men får se vad som händer.



Nu ska jag vara lite social och sätta mig hos Alex och min bror.



Evening

God kväll på er.

Ännu en lugn dag hemma idag. Har dock varit ute med Wilma på isen idag ^^ var ute och gick i en timma i det fina vädret, var jätte skönt. Wilma var helt slut när vi kom hem efter att ha sprungit fram och tillbaka och busat med en annan dvärg schnauzer. Hon har sovit resten av dagen, haha. 

Just nu sitter jag och tittar på Magnus Betnér nu, han är ju bara för bra! Skönare kille får man ju leta efter, haha. XD Förra gången dom sände hans "show" så såg jag den nog fyra gånger tror jag, hehe. Iaf, hade lite tråkigt innan så lekte lite med ögonskuggorna jag köpte förra veckan. Inget jätte stort så, men kul att pyssla lite :) På torsdag ska jag träffa miss Elina Reiver och då kommer det garanterat bli massa fotande. Det ser jag fram emot ^^ Får se vad vi toktanter kommer på. 

Nej, nu ska jag återvända till programmet. Här kommer några av fotona ^^




Hittade en hatt, hehe.






Redhead

Tänkte lägga upp ett sista inlägg för dagen. Gick inte ut i det fina vädret idag iaf för Alex gick hem och pappa snodde med Wilma ut på en promenad precis innan jag tänkt gå ut med henne. Hatar att gå själv så jag surade och stannade inne, haha. Ska ta promenaden  imorgon istället tänkte jag om det är fint väder då :) Måste ju gå ut med Wilma iaf, men trevligare att gå längre om det är sol liksom.

Håret har iaf blivit färgat nu, det är jätte rött ^^ Precis så som det ska va, hehe. Satte kameran på mitt stativ för att ta lite kort på hur det blev så jag kunde lägga upp det här, och kom på att det var väldigt tråkigt.. Fota bara för att visa hårfärgen kändes inte alls kul, kommer ihåg att jag tyckte det var tråkigt förra gången jag gjorde det med, så jag försökte göra bilderna lite mer intressanta. Så får väl se om ni tycker att jag lyckades. ^^







Fin färgfläck har jag i pannan med, men vi kan låtsas att den inte syns, hehe. 

Tittade på BB inna, av ren nyfikenhet. Har ju följt det när det gått på tv innan så var ju nyfek på hur det skulle vara denna gången. Det gick fem minuter och jäg kände mig redan helt knäpp men det gick ändå inte byta kanal. Detta program alltså, haha. Nej, nu ska jag minsann göra mig i ordning för sängen. God natt på er.



Sunday

Hej hej på er.

Ja, än så länge har det inte hänt så mycket idag. Är alltid så seg på söndagar. Men hade iaf tänkt att försöka få med Alexander ut i det fina vädret tillsammans med Wilma. Man får ju passa på när det är lite sol ^^ Sen ska jag även färga mitt hår. Vet inte riktigt när det blir ännu, får vänta på att mamma har tid. Men färgat ska det blir iaf :)

Nej, nu ska jag göra mig i ordning lite smått och sen vill jag uuut. Får se om jag kanske går över isen sen för Wilma älskar det och då kanske jag kan få lite fina kort med ^^

Här är en bild från igår. Ville inte lägga in den i det inlägget med dom andra bilderna för tyckte dom tre passade så bra ihop, hehe.





Through the looking glass

God kväll på er.

Sitter och tittar lite på Melodifestivalen och äter godis just nu. Har inte gjort någonting idag i princip, varit en riktigt slöar dag. Vaknade inte förrän vid tjugo över tre och sen har jag i princip inte rört mig ur fläcken, hehe. Men jag har iaf fotat lite för en stund sen. Blir så rastlös av att bara sitta och då är kamran bra att ha tycker jag. Så dom kan ni se lite längre ner i inlägget :)

Blev inte att jag färgade håret som jag hade tänkt idag, det blir av imorgon istället. Alex kanske kommer hit sen om han inte ska festa med grabbarna så vi får se. Nej, nu ska jag återgår till mitt godis. 

Här kommer några av bilderna. Enjoy.









All new

Hallå hallå.

Känner mig lite stolt över mig själv just nu. ^^ Lyckats ändra bloggen helt utan hjälp, haha. Det trodde jag akdrig att jag skulle lyckas med. Är iaf väldigt nöjd med resultatet, tycker det är mycket snyggare nu :) Dock så passar inte de gamla fotona jag lagt upp in i mallen riktigt, det är för att jag gjort bakgrunden bredare så att jag kan lägga upp större bilder. Så de andra bilderna ser rätt små ut nu, hehe.

Igår var jag nere på stan med Tove. ^^ Köpte en ny tröja, en lång stickad. Kärlek vid första ögonkastet, hehe. Köpte även ett nytt halsband som jag haft ögonen på väldigt länge men aldrig haft pengar att köpa när jag väl varitt på stan. Köpte även en hårfärg inköpt så ska kolla med mamma om hon kan hjälpa mig färga håret imorgon. ^^ Den färgen jag färgade med förra gången var nämligen värdelös, det intensivt röda som jag ville ha var borta efter en tvätt.. Så nu provar vi en ny färg igen. Sen gick vi och fikade en snabbis och pratade gamla minnen. På kvällen sen pkte jag hem till Tess. Blev en liten fika där med med Elin och Emma. Sen satt jag och Tess och tittade på youtube klipp och käkade ostbågar typ, hehe.

Lekte lite med kameran och mitt nya halsband sen när jag kom hem. Var inte ett dugg trött och mega rastlös så blev lite fotande. Min nya profilbild är från igår, har även på mig den nya tröjan ^^



Här är en annan bild från igår ^^ Lite skillnad på storlek från dom andra korten, hehe. Men tycker om när dom är större. Nu ska jag ta och äta lite och sen får vi se vad som händer.



Words are power, or mistakes

Hej hej.

Idag har varit en riktig lat dag om man säger så. Gick upp vid halv två, haha. Sen har jag i princip bara suttit stilla. Har dock varit i stallet så rört lite på mig. Haft en unghäst nu dom senaste två gångerna så lite mer att jobba med än vanligt och hon är så himla ljudkänslig. Men det är bara kul att hjälpa till att skola och så får man ju anstränga sig lite mer än annars, tummen upp. 

Ikväll har jag bara tittat på tv, House är ju ett måste ^^ Nu tittar jag på Beer masters. Jätte kul att se hur dom gör ölen och de kommer alltid på nya idér dom ska göra. Förra avsnittet skulle dom tex göra ett öl från Peru som dateras ända bak till Inka. Ett majsöl var det och dom skulle tillaga det på samma sätt som det gjorde förr i tiden så majsen var tvungen att TUGGAS innan det bryggdes på det. Skulle ni druckit det? :)



Imorgon ska jag träffa Alexander och på torsdag ska jag träffa Tove på dagen och Tess på kvällen. Låter bra det. Måste köpa lite saker på stan så ska fixa det på torsdag tänkte jag.

På tal om ingenting, är inte så insatt när det gäller hockey så visste inte detta innan, tjejer får inte tacklas? Överhörde det på nyheterna innan när dom intervjuade en kille. Ehm, känns som en rätt töntig regel? Hockey är är ju hockey = folk tacklas när dom spelar. Annars är det ju som bandy med puck? Så tjejer ska alltså ha på sig all skyddsutrustning som kommer med Hockey men har ingen användning för det? Var finns logiken, ser ingen.. "Ta på er skydden nu tjejer, ni kanske trillar och slår er." Dålig regel!



Blue

Hej hej på er. 

Idag har jag har jag provat några av mina nya skuggor som jag köpt. Var inte beredd på att de skulle ha så skarp färg som de hade, men det är ju bara ett plus. Började dock med några av de blå färgerna så det blev ju ett jävla suddande bara för att dom var så skarpa :p haha. tog på lite väl mycket till en början nämligen. Tog iaf några kort bara för att visa hur det blev, inget märkvärdigt dock. Ska försöka sminka något coolt i veckan så jag kan fota på riktigt.

Här kommer bilderna iaf.





Kunde blivit snyggare, men förstå gången med nya skoggor blir alltid lite sådär tycker jag. Men är nöjd ändå.

Vad har jag gjort mer idag? Jo, varit och fikat med Alexander. Är ju ändå alla hjärtans dag så då får man väl göra något liksom. Är dock inte en person som tar den här dagen väldigt seriöst. En del överdriver ju som bara den, fattar inte poängen med det. Men en fika kan jag tycka är okej.

Nu är jag iaf hemma hos Alexander, ska spela lite och kanske titta på någon film sen eller nåt. Får se. :)



Some days are good

Tänkte ge en liten update från dagarna som gått, har faktiskt gjort en del nu i helgen :) I torsdags var jag ju som sagt på vårdcentralen, gick bra tycker jag. Hatar som sagt sjukhus.. På fredagen så fikade jag med Elina under dagen, var jätte trevligt och var länge sen vi hittade på något ihop så det var kul. Satt och pratade och var allmänt tokiga som vanligt ;p Sen träffade jag Alex en stund innan jag skulle hem.

Sen på fredagskvällen hade jag och Tove filmkväll med massa onyttigt ^^ det var mysigt. På lördagen var jag med Ak och Becca. Gjorde inte så värst mycket, tog det mest lugnt. Satt och pratade och tittade på tv typ :) På kvällen sen efter att jag köpt på mig en massa godis så gick jag hem till Alex. Vi tittade på film med Fredde och Hanna sen. Paranormal activity 2 såg vi. Den var inte lika bra som ettan, men ändå helt okej tycker jag. Fast alla tyckte att man blev mer psykad av eftertexterna än av filmen, haha. 



Idag har jag och mamma varit i Jkpng, nu har jag äntligen en plånbok! :D Köpte även en ny borste och en sminkpalette ^^ Sen åkte vi och hälsade på mormor eftersom hon inte fått komma hem från sjukhuset än, men förhoppningsvis får hon åka hem imorgon eller på tisdag. Så håller tummarna.

Så det var en snabb liten recap på vad som hänt i helgen, får se vad som händer i veckan nu. Ska iaf använda min pallete så blir kanske lite fotande ^^ 

Måste bara säga det med att jag förstår mig verkligen inte på hur folk tänker ibland, om dom tänker alls, haha. Ibland är det bättre att vara tyst.



Can you see the bauty in the ordinary?

Idag har jag ringt samtalet, imorgon ska jag till vårdcentralen. Oh, jippie.. Hatar sjukhus. Ska iväg till Alexander sen, hoppas mitt huvud mår bättre då bara. Har haft huvudvärk sen i lördags och blir fan bara värre för varje dag. Är inte på så bra humör nu kan man ju säga, trött, lättretlig och inget tålamod. Jävla huvudvärk.. 

Ser inte fram mot morgondagen kan jag ju så, får se vad dom säger för något.



Kan tycka att det är lite tråkigt att mina bilder bara "sitter" i inläggen eller vad man ska säga. Ska ändra det snart så att text och bild passar bättre ihop. Vill bara få sjukhusbesöket ur vägen och få bort huvudvärken först för nu ligger jag bara i sängen hela tiden..


How I wish for summer

Hej på er alla. Det är hur fint väder som helst ute idag, blev en lite längre promenad än vanligt när jag var ute med Wilma idag. Man får ju passa på när det väl är soligt ^^ Ska ta mig något att äta snart, är vrålhungrig. Sen ikväll blir det iväg till stallet, ska bli skönt att röra lite på sig. Mitt gym kort har fortfarande inte kommit, så mamma skulle kolla varför det dröjer så länge. 

Igår köpte mamma och pappa en bokhylla iaf så snart kan jag börja göra i ordning det fula rummet :)



Imorgon blir det att gå upp tidigare så jag kan ta hand om lite saker. Kunde inte somna igår så blev sent igen, och då kommer jag ju upp sent med. Inte bra det.



Skärpning

Nej, nu får det bli lite skärpning tycker jag. Det var ju meningen att detta skulle vara en fotoblogg, vilket det inte riktigt varit den senaste tiden så nu får jag ta och skärpa mig lite. Har planerat att ta tag i en del saker som tyngt mig nu i veckan så förhoppningsvis kommer det få mig på lite bättre humör, om jag har tur. Känner nämligen inte för att göra någonting när jag inte mår bra, därför det inte blivit något fotande när jag väl tänkt göra det för jag har inte haft orken till det. Jag låser mig inne i huset för jag orkar inte göra saker, samtidigt hatar jag att sitta hemma hela tiden och så mår man ännu sämre. Så får väl försöka ta mig upp ur hålet nu..

Idag har det inte hänt så mycket iaf, kunde inte somna igår och stängde av väckarklockan i sömenen så vaknade vid tre. Lyckat eller hur? Alex är här idag med så vi ska titta på film nu. ^^

Tänkte iaf visa lite bilder på mitt kommande projekt :) Detta är vårat fula gamla datarum som är vägg i vägg med mitt rum. Men nu har vi flyttat ner datan till ett större rum på första våningen så jag ska göra om detta ^^ Ska ha det som ett "makeup rum". Så ska tapetsera väggarna, sen måla dom och byta lampa och så :) 




Vet inte om jag ska behålla garderoben eller inte, den måste målas om då med. Blir ju mer plats om jag tar bort den men om den är kvar tänkte jag hänga typ klänningar, kavajer och sånt i den. Så har jar jeans och sånt i min garderob på rummet. Får se hur det blir.

Kan iaf inte börja göra om rummet förrän mamma och pappa fixat en bokhylla som dom kan sätta alla pärmar och sånt i så hoppas dom hittar en snart ^^



Hemmakväll

Liten update över dagen, finns dock inte så mycket att säga om den dock, hehe. Har inte gjort så mycket, myst med Alex innan han åkte hem och tittat på Landet för länge sedan :p haha. Vet inte om Ak kanske tittar förbi en stund sen efter att hon träffat Becca, får se. 

Och imorgon är det söndag, då brukar det inte direkt hända så mycket. Men nu har jag suttit inne i flera dagar igen, vill verkligen göra något. Så får väl försöka hitta på något. Ska kolla runt lite och se om någon känner för att hitta på något. 

Fast fixat glasögonen idag dock så får dom nu i mitten av veckan :) Så har något att se fram emot iaf. Nu ska jag ta och titta klart på min film och försöka få tag på Ak. 



Restless

Då var man i ordning fixad. Inte fixat mig så här mycket på evigheter men vad gör man inte när man har tråkigt, haha. Tänkte lägga upp ett kort på hur jag sminkat mig men får se hur det blir, beror på om jag orkar ta kort eller inte, hehe. Ska möta Alex på stan snart iaf, vi ska ta en öl. :) Det är alltid något, även om det är lite så gör man ändå något. Sitter och pratar med min fina Anna-Karin nu. Pratat i typ två timmar eller något :p 

Blir inte att träffa Tove ikväll, hon var för trött efter gymmet :p Så får se vad som händer. Ska försöka tvinga Alex att titta på Landet för länge sedan tror jag, hehe. Nä, men blir säkert bara att titta på film eller något. Känner mig dock väldigt rastlös idag så skulle vara väääldigt skönt att göra något. Vet inte vad, men något. Alex kanske har något förslag sen, vi får se. 



Today's an other day

Hallo hallo. Ja, det har inte hänt så mycket än idag. Skulle träffat Alex senare idag egentligen men han ville lana med Fredde och dom andra idag så vi ska ses imorgon istället, hehe. :) Har pratat lite med Tove efter det, kanske ska träffa henne sen ikväll och hitta på något men inte säkert än. Ska ta och göra mig i ordning lite iaf ^^ Känner för att verkligen sminka mig idag eller vad man ska säga, anstränga mig lite mer än jag brukar på en vardag liksom, haha. 
Tyvärr så har jag slängt en massa av mina ögonskuggor för dom var för gamla så har inte så många kvar. Känner för att fota lite så ska försöka slänga ihop någon snygg sminkning. 

Och på tal om ingenting, tittade precis ut genom fönstret. Hallå snöoväder.. Aja, nu ska jag sätta mig och spela en liten stund sen göra mig i ordning och så får vi väl se vad som händer ikväll :)



Det här är tjejen jag kanske ska umgås med sen då.



Happy Birthday

Ja, idag har det inte hänt så mycket. Varit ute och gått med Tove och min hund i ungefär en timma, det var trevlig. Trots att det blåste så mycket. Min pappa fyller år idag med så vi har firat han ^^ Farmor var här och fikade med. Käkat för mycket kakor tror jag för har ont i magen, haha. 

Imorgon ska jag träffa Alex ^^ Får se vad vi kommer hitta på. Ska kolla om mamma och jag kanske kan åka in till Jkpng på lördag för behöver verkligen en plånbok.. Ska försöka se om någon kanske vill följa med av mina vänner. Annars får det bli en mor och dotter dag :) hehe. 

Nu ska jag sätta mig och spela en stund och sen ska jag titta på Landet för länge sedan ^^ Laddade hem alla dom filmerna igår, haha. Får se om dom är lika bra som man tyckte när man var liten men det tvivlar jag starkt på ;p



Tired

Blev en liten fika idag och en liten present till pappa. Helt okej dag tycker jag. Blev lite ändrade planer imorgon med, kommer inte träffa Josefine. Hon hade svårt att ta sig in hit och det skulle blivit stressigt för mig med tanke på att jag inte kan ses så länge imorgon. Så vi flyttade fram det till nästa vecka. 

Tittade lite på efterlyst innan, jävla pantade människor det finns. Mogen kille som rånar en 11 årig flicka. Jävla idioter det finns.. Synd  för dig att du inte har råd med en Iphone själv, själ den av en 11 åring. Du kommer säkert få en jätte lyckad framtid.

Aja, nu ska jag iaf sätta på en film och sen försöka sova tror jag. Har sån jävla huvudvärk. Hoppas den försvinner snart.



The wind is blowing but the sky is blue

Idag har det blivit lite ändrade planer. Skulle träffat Elin egentligen men hon var klar hos doktorn, kollat upp sitt knä, mycket tidigare än jag trodde så när hon ringde låg jag och sov, haha. Så vi fick boka om. Istället blir det att ta en fika med min fina Ak, Alexander och Fredde sen. Så kommer ut ur huset idag iaf :) Alex är redan här, han spelar tv spel med min bror. Små nördar ;p

Iaf, ska ta och göra mig i ordning nu och sen gå iväg och söka jobb en snabbis. Om man har tur kanske man får det. Sen blir det ner till stan lite innan fikat för pappa fyller nämligen år imorgon så måste köpa något åt han :) Skönt att ha lite att göra idag, blir så himla seg och trött av att sitta hemma..





RSS 2.0