Julafton

Tekniskt sett så är det nu julafton. Kommer bli en konstig jul i år.. Hoppas iaf att den kan bli lite mysig. Till minne av farfar. <3 

Jobbade mitt sista pass nu igår. Har två stycken till men dom är inte förrän i slutet på nästa vecka. Så har lite tid för mig själv nu och till andra. Vill bara säga tack till mina fina vänner. Ert stöd har betytt så mycket. Tack <3 Kommer ha lite mer tid att träffa er snart igen med. Varit helt slut idag. Träffade Alex innan idag och blev så trött att jag somnade en stund. Bara för att jag kunde slappna av en stund och inte stressa iväg till jobbet. Var så himla skönt. Helgen kommer spenderas med han. <3

Ska försöka fota lite i veckan om det är fint väder hade jag tänkt mig. Har ännu inga fina vinterbilder från i år. Och har verkligen inte känt för att fota senaste tiden direkt.. Men ska göra ett försök så jag kan lägga upp lite nya bilder.

Nu ska jag krypa ner i sängen. God jul på er. Hoppas ni får en bra julafton, och ta vara på den. Nästa jul kan se väldigt annorlunda ut..

Saknad

För er som står mig nära så vet ni att det är väldigt mycket som har hänt på kort tid. Många av mina närmaste har åkt in på sjukhus, fyra stycken på en vecka. Samma vecka dog Stina, min farmors syster. Detta var för två veckor sen ungefär. Dessvärre kunde inte all olycka ta slut där :(

Den 13 december klockan 18.40 dog min farfar. Min underbara farfar finns alltså inte längre. Och även när jag skriver det här så kan jag fortfarande inte fatta det. Jag tänker hela tiden att det inte kan stämma. Jag sitter och tittar på kort på han varje dag och tänker, han kan inte vara borta, han är ju precis framför mig, han är hemma i sin lägenhet där han alltid är. Hela veckan har sett ut på samma sätt. Jag åker till jobbet för att slippa tänka, kommer hem, gråter, sover och sen iväg till jobbet igen. Jag har inte pratat med någon jag känner sen det hände. Enbart min pojkvän. Jag har inte orkat..

På jobbet måste mobilen vara avstängd och när jag sover har jag alltid mobilen avstängd med. När den inte är avstängd har den stått på ljudlös utan vibration. Jag har alltså undvikit all kontakt med andra. Jag skriver allt här för jag har inte styrkan att behöva upprepa till varje person som hör av sig att min farfar är död. Och för varje gång jag måste säga det så kommer frågan hur känns det? eller hur mår du? komma efter. Jag vill inte höra den mer just nu..

För bara två månader sen flyttade farmor och farfar in i en ny, stor och fin lägenhet. Det bestämdes redan då att vi skulle fira jul i den nya, stora och fina lägenheten. Hos farmor och farfar.. Nu är det helt plötsligt bara farmor. Hur ska man kunna fira jul utan farfar? Han har alltid varit med.. Alla i min familj har hälsat på farmor. Sett lägenheten och insett att det faktiskt bara är farmor som bor där nu. Men inte jag. Jag har inte orkat med det än För det känns som att om jag går dit och får se att han inte är där. Då är det sant att han är borta.. Och det känns bara så konstigt.

Min älskade farfar, den snällaste mänska på jorden. Den enda personen jag aldrig hört säga ett elakt ord, begravs den 29 december. :( Jag kan bara inte förlika mig med den tanken..

En annan sak som jag ständigt tänker på är att min farmor endast på två veckor har förlorat både sin syster och sin man.. Och jag är så orolig för henne :(





Jag älskar dig farfar. Av hela mitt hjärta <3

Snöänglar

Blir ett litet inlägg idag med. Har inte gjort så värst mycket idag, mest tagit det lugnt. Har iaf varit och hälsat på min farfar. Hoppas att han får komma hem från sjukhuset nästa vecka.. Tror han skulle må bättre av det, ingen trivs ju på sjukhus. Hoppas bara det blir så nu :(

Alexander är här ikväll. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men blir att vara hemma ifa. Vill inte gå någonstans.. Tror det blir att titta på någon film och kanske titta på en serie som vi följer, den är japansk. Är ett litet japan freak för er som inte visste det.

Just nu sitter han och min bror och spelar nya fifa, medan jag sitter här och tittar på typ. Lite små roligt faktiskt, hehe. Snart blir det mat också, och börjar känna mig jätte hungrig så det ser jag fram emot. Nu ska jag inte skriva mer iaf. 



Alexander på bilden på sin pappas stridsvagn. Japp, han äger en.


Allting lämnar spår

Nu börjar jag känna mig sjukt jävla trött. Har jobbat idag med. Bara fyra timmar idag dock, men sov verkligen inte bra igår. Eller idag, eller vad man nu ska säga. Gick bra idag med. Lite jobbigt att behöva stå upp hela tiden men man vänjer väl sig. 

Kommer nog somna tidigare inatt än jag är van vid tror jag nog. Sitter i sängen och vilar lite, ska titta på en film eller något tror jag.

Imorgon är jag ledig så får se vad som händer. Ska träffa min farfar iaf. <3



Natt och dag

God morgon på er ni som är vakna. Klockan är nu halv sju på morgonen och jag är precis hemkommen från jobbet. Det har gått väldigt bra faktiskt. Var rädd att min rygg och mina fötter inte skulle orka med att stå så mycket, men gick faktiskt helt okej. Sista timmen var dock en plåga. NU har jag jäävligt ont i mina fötter och min rygg!

Men nu får det vara nog. Har nu ätit upp min macka och druckit upp min juice så säger här med ha en bra dag till er och god natt till mig.



Nattfjäril

Sovit till halv tre idag, haha. Bara för att jag ska jobba hela natten. Var väldigt skönt! Har sovit så jävla dåligt det senaste så att verkligen få sova ut har fått mig på bättre humör.

Börjar iaf jobba vid åtta, så inte lång tid kvar nu. Ska bli intressant att se vilka man ska jobba med och så. 
Mycket mer har inte hänt idag. Mest laddat för inatt. Så nu ska jag fixa i ordning lite mat och sånt som ska med, sen är det i princip bara att åka. 

Bjuder på en bild som jag tycker om.



Porten

Har inte haft orken att sitta vid datan idag. Har inte varit en bra dag om man säger så...

Imorgon är det min första jobbdag på posten, nattskiften är det som står på schemat. Ser inte fram emot det speciellt mycket just nu, men tror det kan vara bra ändå. Dels för att jag verkligen behöver pengarna, och det är bra betalt, men också för att jag får något annat att tänka på. Så mycket som har hänt på så kort tid, kan var skönt om man lyckas stänga av en stund.

Önskar att det blir bättre snart.

Sweet

Just nu är jag på lite bättre humör. Får väl se hur länge det håller i sig, men känns skönt ^^ Har suttit och fixat lite med en bild med som bara måste få en på lite bättre humör pga alla färger. Hehe.
Den är lite udda om man jämför med dom andra, men jag är så himla sugen på
så kunde inte låta bli att trixa lite med den :p haha

Idag har inte hänt så mycket. Var i stallet innan då, gick inte så bra idag. Satt mest still för att den hästen jag hade var helt sjövild idag. Sen flög en tjej av och det var ingen trevlig syn. Svårt att förklara så ni som inte håller på med hästar ska förstå riktigt. 

Det slutade iaf med att hästen sprang in mellan sargen och två andra hästar, den stannade dock inte. Den sprang rakt på en av hästarna och höll på att trilla och klämma ryttaren mot sargen. Hon lyckades klänga sig fast tills hästen kom på fötter igen, frambenen var det som hade vikt sig, och sedan släppte hon taget medvetet. Det var ingen trevlig syn.. Men pga att hon lyckades hålla sig kvar just då så är hon mest mörbultad. Sen var det bara upp på hästen och fortsätta igen.

Som i vinden

Varit ute med min hund i snön precis typ. Tyckte det var skönt att få komma ut lite. Wilma är tokig i snön med så hon får en alltid att skratta så som hon hoppar runt. Får se vad som händer mer idag. Inte så mycket tror jag inte för har ingen ork till något. Ska till stallet iaf, det är i princip allt.

Tänk att följa med vinden.

Där rosor aldrig dör

I ett försök att skingra tankarna har jag för ovanlighetens skull tagit kort på mig själv och trixat lite med dom.
Tankarna försvann i typ ja, tio minuter eller något. Går inte skaka av sig sådana här saker tyvärr.. Orkar inte skriva om allt som har hänt under denna veckan men det har fan varit en av dom värsta i hela mitt liv och idag blev den så mycket värre.. Så ni får stå ut med att jag faktiskt inte nämner något än.

Här kommer iaf bilderna. Hatar att ta kort på mig själv men dom blev ändå hyfsade tycker jag.

När spegeln krossas

Av någon anledning så ska alla negativa saker i denna värld hända på en och samma gång. Jag är så trött, har inte ork till mer. Och tiden bara fortsätter att ticka precis som att inget har hänt. Men det har det..

När det blåser på månen

Ja, vad ska man säga. Det är sent typ. Tänka sig, två hela inlägg på mindre än en dag, haha.
Har egentligen inget att skriva men har tråkigt så fick bli ett inlägg bara för att. Ska iaf försöka sova snart hade jag tänkt mig.

Satt och tittade på lite bilder och hittade en som också togs i somras, fast i Växjö som jag tycker om.
Så den får åka upp. Bara för att.

Första inlägget nu då.

Jaha, då ger vi detta ett försök. Detta blir mitt första inlägg någonsin. Aldrig bloggat innan så för tillfället ser bloggen för jävlig ut. I alla fall i mina ögon, haha. Men jag lär mig väl och ska få lite hjälp med.

Tänkte att jag kunde använda den här bloggen för att lägga upp mina bilder och skriva va som händer i livet eller något sånt.
Så får väl bjuda på en bild nu då.
Tagen på Gotland nu i somras :) Headern är också en bild tagen av mig.
Och detta ska väl egentligen inte behövas att säga men rättigheterna till bilderna jag lägger upp här är mina = ni får inte använda några utan att fråga och så vidare. Då var det ur vägen ^^

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0